Onze Sponsoren

SPONSOREN IN BEELD

Wij zijn heel blij met onze sponsoren! Zij vertellen u graag wat meer over hun bedrijf op deze pagina. 

Ook sponsor worden van Popkoor BinnensteBuiten? Lees dan verder op de pagina: Wilt u ons sponsoren

VAN DEN BROEK BILJARTS

Van den Broek Biljarts is door de jaren heen een bedrijf die alles levert en repareert op het gebied van biljarts, Tafelvoetbal, tafeltennis en darts. Door onze ervaren mensen kunnen onze klanten altijd advies op maat krijgen. Belangrijk vinden wij als Van den Broek Biljarts te luisteren naar de wensen van onze klanten. Samen met onze klanten kunnen wij tot een passende aankoop komen.

van-den-broek-biljarts

Bolderweg 37 | 1332 AZ ALMERE | 036 – 5374054

CHAMBRES D'HÔTES LE CIEL BLUE

le-ciel-bleu

Chambres d’hôtes Le Ciel Bleu ligt in de mooie Lorraine, op 450 kilometer vanaf Utrecht. Ideaal voor overnachtingen op doorreis, maar de glooiende heuvels, uitgestrekte bossen, prachtige vergezichten, historie en cultuur lenen zich goed voor een langer verblijf (zwemmen, wandelen, fietsen, musea, brocantes). We hebben 5 gastenkamers, met eigen sanitair, en een gîte. ‘s Avonds koken we een heerlijk 5-gangen diner, vooral met biologische, regionale producten. Door het jaar heen verzorgen we workshops en arrangementen. In onze ontspannen, gezellige sfeer ben je van harte welkom!

8, Rue Cotes des Près, 55300 Deuxnouds aux Bois (Lamorville) | (+33) (0) 970261405

REGIEDUO ONDERSTEBOVEN

Regieduo OndersteBoven Regieduo OndersteBoven bestaat uit twee dames, Ada Meijssen en Marian Schoo. Zij hebben de opleiding tot koorregie gevolgd en zijn al een aantal jaren verantwoordelijk voor de regie van de liedjes van Popkoor BinnensteBuiten. Ook helpen zij andere koren met hun shows en worden ze ingehuurd door bijvoorbeeld bands om te werken aan podiumpresentatie.

regie-duo-onderste-boven

Email: regieduoondersteboven@gmail.com

Marian 0652243036 | Ada 0648496191

THERMEN LAMER

thermen-lamer

Waar ontspanning centraal staat.

Thermen Lamer is een exclusieve Day Spa aan de rand van Almere haven met een diversiteit aan ontspannings-mogelijkheden op het gebied van Sauna & Welness. De luxe faciliteiten, prettige ambiance en prachtige Finse Kelo Sauna’s in de mediterrane tuin laten u op ieder gewenst moment in elk seizoen even helemaal wegdromen

Scoutingpad 2 | 1351 GN ALMERE | 036 – 5386888