Wordt u ook sponsor van Popkoor BinnensteBuiten?

Door middel van het werven van donateurs en sponsoren worden wij financieel gesteund bij onze activiteiten en ontwikkelingen.

Uw financiële ondersteuning stelt ons in de gelegenheid mee te kunnen doen aan festivals, waar we veel ervaring opdoen, en het ontwikkelen van nieuwe shows.

Het bied ons zeker de mogelijkheid om verder te ontwikkelen door middel van externe coaching voor bijvoorbeeld zang, theater en regie.

 “White Winter Party” heet de nieuwe show van Popkoor Binnenstebuiten.

We willen u uitnodigen deelgenoot te worden van deze productie die 10 en 11 december zal worden uitgevoerd in de collegezaal van en in samenwerking met, het Arte College.
De setting speelt zich af op kantoor, waar het personeel de uitnodiging ontvangt voor de jaarlijkse kerstborrel. De voorbereidingen worden getroffen en langzaam verandert het saaie kantoor in een warm en gezellig kerstfeest…waarbij we eigentijdse popnummers afwisselen met prachtige kerstarrangementen!

We hopen net als in voorgaande shows, ons publiek te laten genieten van een geslaagde muzikale beleving met warmte, gezelligheid en een vleugje humor. Om dit te laten slagen zijn we op zoek naar sponsors om ons hierbij te helpen. Als sponsor ontvangt u daar uiteraard een aantrekkelijk pakket voor terug.

• Heeft u zin in een heerlijk muzikaal avondje uit?

• Of

• Wilt u een bijdrage leveren aan het leukste koor van Almere?

• En benut u graag alle mogelijkheden om uw bedrijfsnaam te promoten?

Dan bieden wij u graag onderstaande sponsorpakketten aan:

Pakket 1, "1/8ste rust” a €50,- 20% korting bij aanschaf van entreekaarten (max 2). Naamsvermelding in november en december op FB en de website van BinnensteBuiten. Vermelding met bedrijfslogo* in het programma.

Pakket 2, "Halve noot pakket" a € 100 U ontvangt 2 kaarten voor één van de shows. Naamsvermelding in het programma. Vermelding met het bedrijfslogo op FB en de website* tot aan de volgende show.

Pakket 3, "Hele maat pakket" a €150,- U ontvangt 4 toegangskaarten. Vermelding met bedrijfslogo in het programma en op de flyer. Vermelding met het bedrijfslogo op FB en de website tot aan de volgende show. Het afspelen van een reclamejingle** in de pauze.

Geïnteresseerd? Neemt u deel aan dit feestje? Wij nemen graag contact met u op, om uw keuze te vernemen. Uiteraard kunt u te allen tijde ons ook zelf benaderen, via ons contact formulier. Wij helpen u graag verder om een en ander toe te lichten.
Mochten de pakketten niet (helemaal) bij u passen, kunnen wij vast, samen met u, tot een ander aantrekkelijk sponsorvoorstel komen.

* Uw bedrijfslogo dient u zelf aan te leveren (bij voorkeur in JPG format). Op de website zal uw bedrijfslogo een hyperlink zijn naar uw eigen website. ** Uw reclamejingle dient u zelf aan te leveren

NB. Weet u dat giften fiscaal aftrekbaar zijn?