Wij zijn een veelzijdig koor dat altijd op zoek is naar nieuwe leden,

wil jij het eens bij ons proberen?  Kom gerust een keertje langs op een woensdagavond om te kijken en luisteren of wij een koor zijn dat bij jou past.
Neem even contact met ons op om te checken of er ruimte is om langs te komen, als wij vlak voor een voorstelling staan hebben we al onze concentratie nodig.

Wij zoeken zangers en zangeressen met een beetje ervaring en veel inzet. Kijk ook eens bij ons repertoire zodat je kan zien voor welke nummers wij gaan!
Lijkt het je wat om lid te worden, dan houd je een stemtest voor onze dirigent, zodat hij kan horen in welke stemgroep je geplaatst zou kunnen worden.

Wij zijn op zoek naar:

  • Bassen
  • Tenoren
  • Mezzo sopranen
  • Sopranen

Vervolgens wordt je lid bij ons, krijg je de muziek en alles wat daarbij hoort en ga je thuis oefenen.
Dat oefenen nemen we vrij serieus, het kost in het begin wat meer tijd, maar we proberen het je aan alle kanten zo makkelijk mogelijk te maken:
met mp3-files, tekst en een computerprogramma dat je op verschillende manieren kan helpen met instuderen.
Thuis oefenen betekent voor ons dat we op de repetitie hard kunnen werken aan het mooi maken en afwerken van alle nummers.
Wij houden een proefperiode aan van 6 weken, waarin we van beide kanten kunnen beslissen of we echt het koor voor jou zijn, je zit dus niet meteen vast voor en heel seizoen.

 

Wij oefenen in:

OBS Het Spectrum

Regenboogweg 47
1339 ET Almere Buiten

Onze repetitieavond is elke woensdag van 20.00 – 22.30 uur.

Onze contributie bedraagt € 27,50 per maand